Ontspanning bereiken door bewustwording

 

Pas als je van iets bewust wordt kun je het gaan veranderen

  • Als je bewust wordt van spanning in je lichaam, kun je leren die spanning los te laten, met als gevolg: ontspanning.
  • Als je bewust wordt van je vaste reactie- c.q. verwachtingspatronen en hun oorzaak, kun je ze gaan doorbreken, met als gevolg: meer ruimte voor jezelf.

 

Lichaamsgeoriënteerde therapie

In de lichaamsgeoriënteerde therapie wordt getracht de oorzaak van je lichamelijke of psychische klachten te vinden en aan te pakken. Wanneer je een moeilijke tijd doormaakt, zorgen extra ondersteuning en begeleiding ervoor dat je alles beter kunt overzien en verwerken. Omdat een mens één geheel is, is het belangrijk om je in totaliteit te behandelen: zowel lichamelijk als psychisch.

 

Persoonlijke en respectvolle benadering

De lichaamsgeoriënteerde therapie gaat uit van een persoonlijke en respectvolle benadering. Zij is erop gericht bewustwording en ontspanning te creëren waardoor je meer inzicht krijgt in jezelf en in het leven in het algemeen. Tevens is zij erop gericht (energie) blokkades op te heffen. De therapie helpt je om een beter evenwicht te vinden in het leven.

Massage en Energieblokkades

Voor elke actie is energie nodig. Het lichaam heeft energie nodig om te kunnen functioneren. Langs verschillende systemen komt het lichaam aan energie, o.a.:

  • meridianen (met daarop acupunten)
  • (voet)reflexzones
  • chakra's
  • aura

Blokkades in die energiesystemen geven storingen en kunnen oorzaak zijn van diverse klachten in organen, lichaamsdelen en psyche. De storingen kunnen via die energiesystemen opgespoord en beïnvloed worden.
Klachten die door energieblokkades ontstaan kunnen van allerlei aard zijn. Vaak zijn het klachten waarvan de reguliere medische wetenschap geen duidelijke oorzaak kan vinden.
 

 

E-mal Marijke Meerding in Malden

Marijke Meerding biedt:

voor lichamelijk, energetisch
en psychisch evenwicht

 

Praktijkruimte in Malden

Massage therapie in Malden - Marijke Meerding

 

Cursus 'Ontspanning, lichaamsbewustwording
en energie'

Meld je hier aan! Er zijn
nog enkele plaatsen vrij

Cursus ontspanning, lichaamsbewustwording en energie - Marijke Meerding Malden